Aplicatie WiFi Smart M-Air

Smart M-Air ofera control inteligent al unitatii de aer conditionat si conectivitate Wi-Fi

Aplicatie WiFi Smart M-Air

Smart M-Air ofera control inteligent al unitatii de aer conditionat si conectivitate Wi-Fi. Acest lucru asigura flexibilitate, indiferent daca este utilizat acasa sau atunci cand sunteti plecati, oferind confort sporit si economii de energie in acelasi timp.

Optiunile Wi-Fi incorporate sunt disponibile pe trei dintre gamele noastre de unitati de aer conditionat rezidential Harukaze Pro, Harukaze si Nyoko. Aplicatia Smart M-Air este interfata principala pentru modului WF-RAC si pentru toate unitatile split Mitsubishi Heavy Industries cu Wi-Fi integrat.

Alte avantaje ale utilizarii aplicatiei Smart M-Air:

  • Interfata usor de utilizat si operare intuitiva.
  • Functionare de baza (mod pornit/oprit, temperatura, viteza ventilatorului) intr-un singur ecran.
  • Setarile utilizate frecvent pot fi inregistrate ca setari favorite.
  • Afisajul consumului de energie pentru un management imbunatatit al energiei.
  • Functia de notificare saptamanala a temporizatorului.
  • Variatie de culoare disponibila pe seriile Harukaze Pro si Harukaze.
Smart M-Air Android
Smart M-Air Android
Descarca Smart M-Air pentru Android
Smart M-Air iOS
Descarca Smart M-Air pentru iOS
Un specialist MHI va poate oferi mai multe informatii

PREMII MHI

Mitsubishi Heavy Industries produce echipamente de climatizare avand in spate 50 de ani de expertiza tehnologica si design. An de an echipamentele de climatizare Mitsubishi Heavy Industries castiga premii de design sau eficienta energetica.
Gold A’ DESIGN Award
Gold A’ DESIGN Award - 2019

Mitsubishi Heavy Industries a fost distinsa cu prestigiosul premiu Golden A' Design Award pentru categoria de inginerie si proiectare tehnică 2018-2019. Caseta compactă FDTC, cu un design unic creat de casa de design germana, Zweigrad GmbH, ofera racire si incalzire pentru numeroase aplicatii.

Silver A’ Design Award
Silver A’ Design Award - 2018

Cu un design deosebit pus in evidenta de o paleta de culori variata si o eficienta inalta, unitatea de perete Harukaze este optiunea ideala. Cei mai pretentiosi utilizatori, arhitecti si designeri pot selecta cu incredere modelele din gama Harukaze PRO, deoarece forma rotunjita si eleganta se imbina perfect in orice tip de aplicatie rezidentiala sau birouri.

Good Award pentru design exclusiv
Good Award pentru design - 2016

Mitsubishi Heavy Industries castiga premiul Good Award pentru design pentru noile casete de tavan FDC. Unitatea este dotata cu AirFlex - primul mecanism din industrie care reduce senzatia neplacuta a fluxului de aer direct, precum si imbunatatirea confortului utilizatorului. AirFlex pastreaza integrarea cu panoul in timpul functionarii si este pastrat in interiorul acestuia cand este oprit.

DORITI O OFERTA PERSONALIZATA SAU AVETI NEVOIE DE O SOLUTIE TEHNICA?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experienta de peste 17 ani va propune si va ofera solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatie si este distribuitor si partener al gamei profesionale Mitsubishi Heavy Industries in Romania incepand din anul 2010.