Solutii flexibile

Solutii flexibile de climatizare pentru o gama larga de aplicatii

Solutii flexibile de climatizare pentru o gama larga de aplicatii

Mitsubishi Heavy Industries ofera solutii complete de climatizare care se potrivesc cu o serie de cerinte si spatii. Ne dam seama ca diferite aplicatii apeleaza la solutii diferite, iar sistemele noastre flexibile pot fi adaptate pentru a se potrivi cerintelor dumneavoastra individuale - cu tehnologiile pentru invertoare de ultima generatie si optiuni de control de inalta performanta, ceea ce inseamna o adaptabilitate ridicata si control asupra costurilor.

Game de produse

Sistemul nostru VRF KX are peste 17 tipuri diferite de unitati externe si pana la 92 de modele diferite de unitati interne, astfel incat sa puteti alege tipul care se potriveste cel mai bine nevoilor si aplicatiei dumneavoastra. Sistemele noastre de recuperare a caldurii permit operatii de incalzire si racire simultana, in timp ce designul compact al unitatilor noastre externe "Micro" mentine instalarea si intretinerea cat mai simpla.

Gama noastra versatila de sisteme comerciale ofera unitati de eficienta ridicata pentru toate aplicatiile si spatiile mici si mijlocii. Cu o varietate de unitati interne diferite din care puteti alege, aveti capacitatea de a crea sistemul perfect, eficient din punct de vedere energetic pentru afacerea dumneavoastra.

Oferim o varietate de unitati sisteme rezidentiale, de la unitati split cu design ultramodern pana la casete de tavan, cu o gama larga de sisteme simple sau multiple care sa se potriveasca casei dumneavoastra.

DORITI O OFERTA PERSONALIZATA SAU AVETI NEVOIE DE O SOLUTIE TEHNICA?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experienta de peste 17 ani va propune si va ofera solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatie si este distribuitor si partener al gamei profesionale Mitsubishi Heavy Industries in Romania incepand din anul 2010.