BUILDING INFORMATION MODELLING – BIM

Tehnologia BIM ii ajuta pe toti membrii proiectului sa colaboreze la un model virtual de cladire sau infrastructura

BIM - pentru proiectanti si arhitecti

Tehnologia BIM ii ajuta pe toti membrii proiectului sa colaboreze la un model virtual de cladire sau infrastructura. BIM este frecvent utilizat de membrii proiectului precum arhitecti, ingineri, topografi, contractori.

Avantajele tehnologiei BIM:

  • Vizualizare mai buna a designului / proiectului;
  • BIM reduce conflictele de proiectare si schimbarile in timpul constructiei;
  • Creste precizia generala a documentatiei proiectului;
  • Imbunatateste estimarea costurilor proiectului;
  • Imbunatateste analiza consumului energetic;
  • Simplifica raportarea si programarea lucrarilor.

Am furnizat modele de inalta calitate pentru modelarea informatiilor despre cladiri (BIM) folosind tehnologia Revit® pentru produsele noastre VRF, RAC si PAC pentru a sprijini toti clientii nostri.

Mitsubishi Heavy Industries si ATX HVAC Distribution actualizaza si adauga continuu continut si produse noi pe masura ce vor fi lansate, asa ca va rugam sa reveniti periodic.

Acceseaza BIM
Acceseaza BIM
Fisierele BIM sunt actualizat in mod regulat.
CONTACTEAZA UN SPECIALIST
Contacteaza-ne
Un specialist MHI va poate oferi mai multe informatii

PREMII MHI

Mitsubishi Heavy Industries produce echipamente de climatizare avand in spate 50 de ani de expertiza tehnologica si design. An de an echipamentele de climatizare Mitsubishi Heavy Industries castiga premii de design sau eficienta energetica.
Gold A’ DESIGN Award
Gold A’ DESIGN Award - 2019

Mitsubishi Heavy Industries a fost distinsa cu prestigiosul premiu Golden A' Design Award pentru categoria de inginerie si proiectare tehnică 2018-2019. Caseta compactă FDTC, cu un design unic creat de casa de design germana, Zweigrad GmbH, ofera racire si incalzire pentru numeroase aplicatii.

Silver A’ Design Award
Silver A’ Design Award - 2018

Cu un design deosebit pus in evidenta de o paleta de culori variata si o eficienta inalta, unitatea de perete Harukaze este optiunea ideala. Cei mai pretentiosi utilizatori, arhitecti si designeri pot selecta cu incredere modelele din gama Harukaze PRO, deoarece forma rotunjita si eleganta se imbina perfect in orice tip de aplicatie rezidentiala sau birouri.

Good Award pentru design exclusiv
Good Award pentru design - 2016

Mitsubishi Heavy Industries castiga premiul Good Award pentru design pentru noile casete de tavan FDC. Unitatea este dotata cu AirFlex - primul mecanism din industrie care reduce senzatia neplacuta a fluxului de aer direct, precum si imbunatatirea confortului utilizatorului. AirFlex pastreaza integrarea cu panoul in timpul functionarii si este pastrat in interiorul acestuia cand este oprit.

DORITI O OFERTA PERSONALIZATA SAU AVETI NEVOIE DE O SOLUTIE TEHNICA?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experienta de peste 17 ani va propune si va ofera solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatie si este distribuitor si partener al gamei profesionale Mitsubishi Heavy Industries in Romania incepand din anul 2010.