Unitati externe VRF

Mitsubishi Heavy Industries

Unitati externe VRF

Explorati gama noastra de unitati externe VRF

Mitsubishi Heavy Industries ofera o gama larga de unitati externe VRF tip Heat Pump cu puteri intre 4 la 48 CP pentru a oferi o solutie pentru toate aplicatiile, atat mari cat si mici. Seria KXZ2 ofera un design compact care mentine minim costurile si impactul asupra mediului, economisind spatiu, iar lungimile lungi ale tevilor va ofera flexibilitate in ceea ce priveste instalarea. O plaja mare de operare atat pe modul incalzire cat si pe modul racire inseamna ca unitatile vor functiona in conditii dificile.

Unitati de la 8 la 48 CP sunt de asemenea disponibile in sistemele de recuperare a caldurii, care asigura incalzirea si racirea simultana a unitatilor interioare individuale, in conformitate cu cerintele fiecarei incaperi. Compresoarele scroll 3D ofera unitatilor o eficienta mai mare, rezistenta mai mare in timp si dimensiuni mai compacte.

Unitatile externe VRF Mitsubishi Heavy Industries sunt urmatoarele:

DORITI O OFERTA PERSONALIZATA SAU AVETI NEVOIE DE O SOLUTIE TEHNICA?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experienta de peste 17 ani va propune si va ofera solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatie si este distribuitor si partener al gamei profesionale Mitsubishi Heavy Industries in Romania incepand din anul 2010.