E-service

Noua versiune a software-ului E-service este dedicat mententatei facile a echipamentelor Mitsubishi Heavy Industries de catre profesionisti

E-service

Noua versiune a software-ului este dedicat mentenantei facile a echipamentelor Mitsubishi Heavy Industries de catre profesionisti

Versiunea noua si actualizata va ofera cele mai recente informatii despre unitate – mai rapid si mai usor decat oricand. Include, de asemenea, modelele noi disponibile, coduri de eroare si o noua interfata mai intuitiva. De asemenea, MHI a adaugat o limba suplimentara, astfel incat sa va puteti bucura de aplicatie in engleza, spaniola si acum italiana.

Scaner QR

Economisiti timp atunci cand cautati informatii precum nume de model, numere de serie sau anul de fabricatie al unitatii dvs. Obtineti rapid informatiile de care aveti nevoie folosind scanerul QR.

Ati intrebat si am ascultat – cea mai recenta actualizare va va permite acum sa cautati informatii despre gama KXZME1 si noile noastre modele split.

Calcularea cantitatii de refrigerant

Intelegem ca este ineficient sa calculati manual incarcaturile de agent frigorific. Asadar, reduceti timpul petrecut cu matematica sau software invechit, descoperind rapid daca unitatile clientilor dumneavoastra au nevoie de incarcare suplimentara cu agent frigorific.

Disponibil pentru modelele split din gama noastra RAC si PAC. Puteti deasemenea utiliza si aplicatia e-service alaturi de software-ul nostru e-solution pentru a calcula si confirma daca aveti nevoie de o taxa suplimentara de refrigerare pentru modelele VRF.

Descarca aplicatia Android Descarca aplicatia iOS

Cautarea codurilor de eroare

Ati vazut un cod de eroare obisnuit? Aplicatia e-service va va oferi o explicatie in doar cateva clicuri. De asemenea, am adaugat noi coduri de eroare, inclusiv combinatii de LED-uri, in gama noastra larga de unitati, inclusiv modelele noastre RAC, PAC, VRF, Hydrolution, Q-ton.

Versiunea 3.1 afiseaza acum avertismente atunci cand lungimea maxima a conductelor depaseste limitarea sau cand trebuie sa separati liniile de agent frigorific VRF.

Intampinati probleme?

Daca sunteti un utilizator nou sau existent sau utilizati un dispozitiv Android sau iOS, puteti sa gasiti mai jos instructiuni despre cum sa actualizati sau sa instalati noua aplicatie e-service MHI. Acest proces ar trebui sa dureze mai putin de 2 minute.

Descarca instructiunile (PDF)

DORITI O OFERTA PERSONALIZATA SAU AVETI NEVOIE DE O SOLUTIE TEHNICA?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experienta de peste 17 ani va propune si va ofera solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatie si este distribuitor si partener al gamei profesionale Mitsubishi Heavy Industries in Romania incepand din anul 2010.