CONTACT MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES

Move the world forward

Contacteaza-ne

Pentru a contacta ATX HVAC DISTRIBUTION S.R.L., reprezentant in Romania al Mitsubishi Heavy Industries, puteti folosi oricare din metodele de mai jos. Un specialist HVAC va va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

ATX HVAC DISTRIBUTION S.R.L.
Soseaua Oltenitei, Nr. 87 – 99, Etaj 2,
Big Offices Building, Bucuresti, 041303
T: +40 314 025 677

Formular de contact

Acord expres al politicii de confidentialitate

Pentru a putea trimite mesajul vă rugăm să bifați căsuțele de mai jos. Compania noastra nu va trimite detaliile dumneavoastra unei terte parti si nici nu va va bombarda cu mesaje de tip spam.

PREMII MHI

Mitsubishi Heavy Industries produce echipamente de climatizare avand in spate 50 de ani de expertiza tehnologica si design. An de an echipamentele de climatizare Mitsubishi Heavy Industries castiga premii de design sau eficienta energetica.
Gold A’ DESIGN Award
Gold A’ DESIGN Award - 2019

Mitsubishi Heavy Industries a fost distinsa cu prestigiosul premiu Golden A' Design Award pentru categoria de inginerie si proiectare tehnică 2018-2019. Caseta compactă FDTC, cu un design unic creat de casa de design germana, Zweigrad GmbH, ofera racire si incalzire pentru numeroase aplicatii.

Silver A’ Design Award
Silver A’ Design Award - 2018

Cu un design deosebit pus in evidenta de o paleta de culori variata si o eficienta inalta, unitatea de perete Harukaze este optiunea ideala. Cei mai pretentiosi utilizatori, arhitecti si designeri pot selecta cu incredere modelele din gama Harukaze PRO, deoarece forma rotunjita si eleganta se imbina perfect in orice tip de aplicatie rezidentiala sau birouri.

Good Award pentru design exclusiv
Good Award pentru design - 2016

Mitsubishi Heavy Industries castiga premiul Good Award pentru design pentru noile casete de tavan FDC. Unitatea este dotata cu AirFlex - primul mecanism din industrie care reduce senzatia neplacuta a fluxului de aer direct, precum si imbunatatirea confortului utilizatorului. AirFlex pastreaza integrarea cu panoul in timpul functionarii si este pastrat in interiorul acestuia cand este oprit.