REFERINTE MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES

Sistemele Mitsubishi Heavy Industries sunt considerate cele mai bune din lume, MHI fiind liderul pietei de profil

Proiecte de succes. Studii de caz

Mereu inventand si folosind tehnologii inovatoare, Mitsubishi Heavy Industries ofera clientilor romani, prin ATX HVAC Distribution, optiunea de confort cu responsabilitate fata de mediu, un lucru important pentru generatiile urmatoare.

Cu o experienta de peste 15 in industria HVAC (incalzire, ventilatie si aer conditionat), compania romaneasca ATX HVAC Distribution este intr-o constanta si continua expansiune si dezvoltare. ATX HVAC Distribution propune si ofera clientilor sai solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatii si este distribuitor si partener Mitsubishi Heavy Industries in Romania incepand din anul 2010.

Folosind sistemele complexe produse de Mitsubishi Heavy Industries, ATX HVAC Distribution ofera clientilor solutii eficiente din punct de vedere energetic, ce scad amprenta de carbon a oricarei cladiri si costurile cu climatizarea.

DORITI O OFERTA PERSONALIZATA SAU AVETI NEVOIE DE O SOLUTIE TEHNICA?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experienta de peste 17 ani va propune si va ofera solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatie si este distribuitor si partener al gamei profesionale Mitsubishi Heavy Industries in Romania incepand din anul 2010.