E-Solution

Proiectarea si specificatiile sistemelor de aer conditionat cu flux variabil de refrigerare (VRF) acum mai simpla cu softul E-Solution

E-Solution - o solutie tehnica pentru proiectantii si inginerii HVAC

Proiectarea si specificatiile sistemelor de aer conditionat cu flux variabil de refrigerare (VRF) face un alt mare pas inainte cu lansarea unui instrument software de noua generatie de la Mitsubishi Heavy Industries Air Conditioning Europe (MHIAE).

Noua versiune a software-ului E-Solution de mare succes al MHIAE include detalii ale specificatiilor celor mai recente sisteme VRF de la MHI. Este disponibil gratuit inginerilor de aer conditionat - pur si simplu faceti clic pe butonul de mai jos pentru a descarca si instala software-ul de pe acest site web si pentru a primi automat actualizarile viitoare.

Cea mai recenta versiune a E-Solution se bazeaza pe popularitatea lansarilor anterioare - proiectarea sistemului a fost o afacere complexa, dar E-Solution simplifica procesul, permitandu-i inginerului sa selecteze cel mai eficient din punct de vedere al costurilor si eficientei energetice a unitatilor interioare si exterioare, conducte si comenzi.

E-solution
E-solution
Versiunea 4.0.0. se poate descarca. Software-ul este actualizat in mod regulat.
CONTACTEAZA UN SPECIALIST
Contacteaza-ne
Un specialist MHI va poate oferi mai multe informatii

E-Solution - actualizat permanent

E-Solution include acum detaliile complete pentru KXZ si KX6. Software-ul este actualizat in mod regulat pentru a tine pasul cu lungimile conductelor si alte aspecte care se pot schimba ca parte a programului nostru continuu de dezvoltare a produselor. Inginerii trebuie sa se inregistreze on-line pentru a se asigura ca sunt trimise automat actualizari pe masura ce devin disponibile. In plus, detaliile KX4 sunt disponibile pentru a fi vizualizate doar pe cele mai recente programe software, dar nu vor putea fi editate.

Dezvoltata pentru a satisface proiectarea sistemelor cu doua si trei tevi, cea mai recenta versiune a E-Solution de la MHIAE specifica modele si dimensiuni adecvate si produce o lista completa de materiale. De asemenea, genereaza diagrame de cablare si desene tehnice care pot fi exportate in AutoCAD sau salvate in format PDF.

Flexibilitatea permite inginerilor sa imprime informatii de proiect selectate si manuale complete de operare si intretinere pentru prezentare catre clienti. De asemenea, inginerii pot incorpora informatii de proiectare in propriile formate si documente pentru prezentari personalizate.

DORITI O OFERTA PERSONALIZATA SAU AVETI NEVOIE DE O SOLUTIE TEHNICA?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experienta de peste 17 ani va propune si va ofera solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatie si este distribuitor si partener al gamei profesionale Mitsubishi Heavy Industries in Romania incepand din anul 2010.