Istoria ATX HVAC DISTRIBUTION

Move the world forward

Peste 17 de ani de experienta in domeniul HVAC

ATX HVAC DISTRIBUTION

ATX HVAC DISTRIBUTION este o companie romaneasca in continua expansiune, avand o experienta de peste 17 ani in industria HVAC (incalzire, ventilatie si aer conditionat). Compania noastra propune si ofera clientilor sai solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatii si este distribuitor si partener Mitsubishi Heavy Industries in Romania incepand din anul 2010.

Gama de echipamente acopera aplicatii din diverse domenii de activitate: constructii rezidentiale si industriale, retail, hotelier, medical, IT si telecomunicatii. Principiul de baza al activitatii echipei ATX HVAC DISTRIBUTION este focusul pe oferirea de solutii cu eficienta energetica ridicata la costuri eficiente de exploatare pentru clienti.

FILOZOFIA ATX HVAC

EXPERTIZA ATX HVAC

Lider in domeniu gratie tehnologiei avansate, al eficientei energetice ridicate, punem la dispozitia clientilor nostri sisteme de climatizare de inalta performanta si servicii de implementare si mentenanta a acestora la cel mai inalt nivel.

Obiectivul nostru de business consta in stabilirea si mentinerea de relatii de lunga durata cu parteneri strategici, care sa aiba ca si limbaj comun trei elemente cheie: comunicarea, corectitudinea si respectul reciproc.

CALITATE. INOVATIE. VALOARE.

Identificarea si solutionarea in cel mai rapid si mai eficient mod a nevoilor clientilor, furnizorilor si angajatilor reprezinta esenta relatiilor noastre de colaborare.

Obiectivul nostru este mentinerea unor relatii de lunga durata cu partenerii, bazate pe comunicare deschisa, corectitudine si respect reciproc iar parteneriatul de peste 6 ani cu Mitsubishi Heavy Industries demostreaza aceste lucruri. Compania noastra este unul din partenerii principali din Romania pentru echipamentele profesionale Mitsubishi Heavy Industries.

2001.

SE INFIINTEAZA ATX HVAC Distribution

Compania ATX HVAC Distribution (denumita la inceput Altimex Pro International) a fost fondata de catre Cristian Iordan in 2001, dupa ce acesta observa o lipsa a serviciilor si produselor de calitate in domeniul HVAC in Romania.

1953.

PRIMUL AER CONDITIONAT MHI

Inca din 1915 Mitsubishi Heavy Industries a inceput sa creeze echipamente de climatizare folosind dioxid de carbon, acestea au fost folosite pe navele maritime ale vremii. In 1953 se lanseaza modelul DP-5 pe piata din Japonia, prima unitate de aer conditionat produse de MHI.

2010.

INCEPE COLABORAREA ATX - MHI

ATX HVAC DISTRIBUTION (fosta Altimex Pro International) este partener exclusiv de distributie in Romania pentru sistemele profesionale de climatizare Mitsubishi Heavy Industries din anul 2010. Pentru ca stim saă recunoastem meritele inovatiei si experientei la rândul nostru, ne-am lasat inspirati de filosofia partenerului Mitsubishi Heavy Industries si practicam zi de zi SHOJI KOMEI chiar in Romania.

DORITI O OFERTA PERSONALIZATA SAU AVETI NEVOIE DE O SOLUTIE TEHNICA?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experienta de peste 17 ani va propune si va ofera solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatie si este distribuitor si partener al gamei profesionale Mitsubishi Heavy Industries in Romania incepand din anul 2010.