HYDROLUTION

Pompa de caldura aer-apa va ofera incalzire, racire si apa calda menajera

POMPA DE CALDURA AER-APA HYDROLUTION

Pompa de caldura aer-apa va ofera incalzire, racire si apa calda menajera. Functioneaza eficient pana la -20°C

Pompa de caldura HYDROLUTION este un sistem modern complet pentru incalzirea, racirea si producerea apei calde menajere pentru case, pensiuni, hoteluri, oferind economii reale de energie si reducand emisiile de dioxid de carbon. Acest sistem de economisire a energiei de prima clasa reprezinta o inovatie in domeniu, aceasta respectand tehnologiile japoneze.

In mod normal, mai putin de 1kW de energie termica poate fi produsa prin cazane conventionale cu petrol sau gaze. Tehnologia pompei de caldura este capabila sa produca pana la 5.32kW de energie termica de la 1kW de energie consumata, ceea ce face sistemul de 5.32 ori mai eficient decat mijloacele traditionale.

Pompa de caldura aer-apa HYDROLUTION dezvoltata de Mitsubishi Heavy Industries este un sistem modern si complet pentru incalzirea si racirea aerului camerei si producerea apei calde menajere. Acesta absoarbe caldura “gratuita” din aerul exterior si o amplifica pentru a genera temperatura dorita si apa calda, rapid si eficient.

Solutii VRF

De ce o pompa de caldura MHI?

Mitsubishi Heavy Industries Thermal Systems utilizeaza tehnologia sa inalta intr-o varietate de domenii si ofera solutii complete pentru realizarea unui mediu cu emisii reduse de carbon. Pompa de caldura aer-apa Mitsubishi este unul dintre echipamentele noastre sustinute de tehnologia japoneza de neegalat pentru a realiza economii de energie importante si reduceri semnificative ale costurilor in exploatare.
Integrarea celor mai noi tehnologii este elementul principal al societatii cu emisii reduse de carbon

Am asigurat integrarea tehnologiei inalte intr-o varietate de domenii, inclusiv generarea de energie electrica, sistemul de transport, instalatia de desalinizare si generatorul de turbine eoliene. Portofoliul nostru de produse care acopera intreaga infrastructura sociala este sustinut de tehnologia noastra dovedita. Integram tehnologii proprii care si-au demonstrat deja capacitatile semnificative in domeniile proprii pentru a-si spori efectele in solutiile noastre totale. Pompa noastra de caldura aer-apa este un sistem inovator dezvoltat de o asemenea integrare a tehnologiei inalte.

Contributia noastra recunoscuta la mediul global

Contributiile noastre la o societate cu emisii reduse de carbon cuprind intregul ciclu de viata al produsului de la o productie eficienta, utilizarea eficienta a energiei, utilizarea efectiva a energiei curate inepuizabile si reciclarea. Aceasta este o parte din realizarile noastre prin caracteristici tehnologice unice.

Tehnologia pompei de caldura pentru societatea cu emisii reduse de carbon

Pompa de caldura aer la apa este un sistem revolutionar de reciclare a energiei, care reduce incarcarea mediului prin reutilizarea energiei termice produse in viata de zi cu zi. Acest sistem de prima economie de energie a fost dezvoltat de tehnologia noastra exceptionala.

Economisirea costurilor de functionare prin utilizarea tehnologiei pompei de caldura

De obicei, mai putin de 1kW de energie termica de iesire poate fi produsa de cazanele conventionale de petrol sau gaz. Tehnologia pompei de caldura este capabila sa produca pana la 5,32kW de energie termica din 1kW de intrare de energie, ceea ce face ca sistemul sa fie de 5,32 ori mai eficient decat mijloacele traditionale.

Avantajele pompei de caldura Hydrolution

HYDROLUTION este disponibila in 3 variante, All-in-one, Flexibila si Racire si Incalzire, ce faciliteaza adaptarea solutiei in functie de cerintele utilizatorului. Unitatile interioare pot fi perfect integrate intr-un sistem de aer conditionat, care are in vedere, de asemenea, introducerea de panouri solare, cazane cu combustibil lichid sau sobe pe peleti.
Costuri scazute de utilizare

Costuri anuale optime de functionare datorita compresorului invertor. Viteza compresorului este controlata in functie de cerere, ceea ce duce la cel mai inalt nivel COP din industrie de 4,09 ~ 5,32 * in functionare pe incalzire si este in conformitate cu clasa energetica a lotului 1.

Eficienta energetica de top

Compresorul este proiectat pentru a fi eficient chiar si la temperaturi exterioare scazute (pana la -20°C) pentru a putea rezista la cele mai grele conditii climaterice.

Design compact

Dimensiunea compacta a fost obtinuta prin integrarea rezervorului de apa calda impreuna cu schimbatorul de caldura din apa in interiorul unitatii interne (numai pentru HMK60 si HMK100). Traseele electrice si refrigerare sunt mai simple datorita proiectarii compacte.

Apa calda pana la 65°C

Temperatura maxima a apei poate fi de 65°C, folosind un incalzitor electric auxiliar pentru a face fata cererii neregulate si excesive de apa calda. Pompa de caldura poate produce apa calda la temperatura de 58°C fara un incalzitor electric auxiliar. Aceasta temperatura poate fi atinsa chiar si cu temperatura ambianta intre -20 si 43°C.

VIZITEAZA MICROSITE HYDROLUTION

Componentele principala ale HYDROLUTION:

UNITATEA INTERNA (HMK)

UNITATEA INTERNA (HMK)

 • Unitatea interna ALL IN ONE flexibila pentru incalzire si preparare apa calda;
 • Pentru modernizarea sistemelor de incalzire existente sau a noilor cladiri cu cerinte privind performanta ridicata a apei calde;
 • Boiler cu un volum total de 180 litri pentru prepararea apei calda. Vasul de expansiune (10L) este integrat;
 • Unitatea are deja un condesator incorporat precum si doua vane, una pentru incalzire si racire si cealalta pentru incalzire si prepararea apei calde;
 • Incalzitor electric integrat pentru rezerva sau cerinte suplimentare de ACM.
UNITATE EXTERNA

UNITATE EXTERNA

 • Unitate externa de inalta calitate Mitsubishi Heavy Industries;
 • Foarte eficienta din punct de vedere energetic, cu plaja larga de functionare;
 • Cea mai noua tehnologie inverter si compresoare DC dublu rotative;
 • Fiabilitate si rezistenta pe termen lung dovedite;
 • Design compact pentru o instalare facila FDC60VNX-A include cea mai noua tehonlogie cu compresor inverter care permite o eficienta sezoniera ridicata;
 • Rezistenta pentru tavita de condens inclusa in sistem impotriva inghetarii;
 • Aplicarea unui strat special de protectie pentru prevenirea coroziunii schimbatorului de caldura.
CONTROLERE AVANSATE

CONTROLERE AVANSATE RC-HY20, RC-HY40

 • Utilizare facila: Aceste controlere usor de utilizat au afisajul multicolor mare. Acesta afiseaza informatii despre starea unitatilor;
 • RC-HY20: Versiune de baza fara modul de extensie;
 • RC-HY40: Versiune avansata cu modul de extensie;
 • Senzor de camera si senzor de curent cu functie de control al pompei de caldura in cascada;
 • Monitorizare si control: Controlerul este compatibil cu aplicatia myUpway, care este aplicatia de internet care va ofera o vizualizare rapida si starea actuala a unitatilor instalate pentru a monitoriza si gestiona atit din exterior, cat si interiorul cladirii. Daca sistemul este afectat, utilizatorii vor primi o notifi care prin e-mail.
BOILER MONOVALENT

BOILER MONOVALENT

 • Rezervor de stocare cu rezistenta imersata destinat depozitarii apei menajere;
 • Indicator temperatura ce permite utilizatorului sa citeasca si sa controleze temperatura apei din rezervor;
 • Suprafata mare de incalzire a serpentinei asigura o eficienta ridicata a productie apei calde;
 • Gestioneaza presiunea apei de pana la 10 bari.
SCHIMBATOR DE CALDURA APA-FREON

SCHIMBATOR DE CALDURA APA-FREON

 • Condensator inclus;
 • Instalare usoara cu ajutorul suportului de perete;
 • Optim pentru aplicatiile flexibile.

COMBINATII POSIBILE ALE UNITATILOR HYDROLUTION

Gama extinsa de produse Mitsubishi Heavy Industries ofera o pompa de caldura potrivita pentru a raspunde fiecarei solicitari. Produsul nostru este o solutie completa adecvata pentru cladiri si case existente, precum si pentru constructii noi.
COMBINATIA ALL-IN-ONE

COMBINATIA ALL-IN-ONE

Unitate externa + Sistem HMK

 • Combinatia ALL-IN-ONE furnizeaza solutia completa pentru toate tipurile de incalzire, racire si apa calda menajera;
 • Fiecare combinatie ALL-IN-ONE este formata dintr-o unitate exterioara si un HMK, care este o unitate interna completa care integreaza incalzitorul de apa calda, rezistenta imersata, pompa de circulatie si sistemul de climatizare intr-o singura unitate;
 • Instalare si utilizare facila: O unitate interna cu un design elegant si o unitate exterioara bine proiectata, face ca instalarea sa fie foarte simpla si usoara;
 • Pompa de caldura Hyrolution este ideala pentru: uz rezidential de la apartamente la case mici si medii incalzire, racire si apa calda menajera.
COMBINATII FLEXIBILE

COMBINATII FLEXIBILE

Sistemul HSB

 • Combinatia FLEXIBILA este compusa dintr-o unitate externa si un sistem HSB (schimbator de caldura apa-freon). Prin combinatia accesoriile separate, combinatia FLEXIBILA va face instalarea chiar mai avantajoasa pentru nevoile dumneavoastra, ale cladirii si ale climatului;
 • Optiuni doar de incalzire si racire: Pompa de caldura aer-apa Hydrolution Mitsubishi Heavy Industries capteaza din aerul exterior energia necesara pentru incalzirea sau racirea cladirii pentru a asigura un confort maxim pe tot parcursul anului. Optiunea doar incalzire si racire este disponibila prin conectarea suplimentara de circulatie si a unui incalzitor electric imersibil;
 • Optiunea de preparare apa calda menajera: Sistemul de apa calda poate fi disponibil prin conectarea suplimentara a oricarei combinatii FLEXIBLE cu o pompa de circulatie, unei rezistente imersibile, unui boiler monovalent si a unei vane cu 3 cai;
 • Instalarea flexibila a unitatilor: Puteti combina varietatea de accesorii pentru a va satisface nevoile;
 • Puteri disponibile: De la 6 kW la 14 kW.

DORITI O OFERTA PERSONALIZATA SAU AVETI NEVOIE DE O SOLUTIE TEHNICA?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experienta de peste 17 ani va propune si va ofera solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatie si este distribuitor si partener al gamei profesionale Mitsubishi Heavy Industries in Romania incepand din anul 2010.