NOUA GENERATIE DE CASETE FDT

Sistemele de aer condiționat de tipul casetă de tavan cu patru direcții FDT sunt potrivite pentru aplicații comerciale și rezidențiale, funcționând în mod eficient atât în spații largi și deschise, industriale sau de tip camere cu forme neregulate.

+ Încorporează cea mai recentă tehnologie de tip invertor cu eficiență energetică ridicată;
+ Manevrabilitate, utilizare și servisare extrem de eficiente și la îndemână;
+ Economie de energie prin încorporarea unui senzor de mișcare, care detectează automat activitatea umană;
+ Oferă performanțe aerodinamice;
+ Mențin un confort maxim cu tiraj minim;
+ Instalare ușoară și rapidă și întreținere;
+ Funcționare silențioasă.

Eficienta energetica

Confort maxim, funcții adaptate și control al consumului de energie!

Două opțiuni noi sunt acum incluse în noua generație de sisteme FDT, precum sistemul de control al fluxului de aer și senzorul de mișcare. Astfel, casetele FDT dirijează și controlează eficient fluxurile de aer generate de sistem, prin patru clape suplimentare ce pot fi controlate individual pentru fiecare mod de funcționare, cu posibilitatea de a dirija fluxul de aer independent pe fiecare fantă numai prin intermediul telecomenzilor opționale, în funcție de condițiile mediului ambiant.

A doua noutate este senzorul de mișcare ce activează două funcții de control pentru economisirea energiei, prin detectarea automată a mișcării umane în interiorul spațiului. Controlul energiei consumate energiei se realizează prin adaptatea temperaturii stabilite în funcție de volumul de activitate detectat. Senzorul de mișcare este suplinit de funcția de oprire automată, unitatea oprindu-se automat în lipsa mișcării detectate timp de 12 ore.

Instalare și servisare rapidă!

Designul intuitiv și inovator ale fantelor încorporate în noile sisteme FDT aduc mai aproape de nevoile beneficiarilor funcții și capabilități noi:

+ Instalarea ușoară și poziționarea ajustabilă a unității pe plafon în funcție de necesități;
+ Acces ușor la părțile componente pentru întreținere ușoară;
+ Manevrabilitate și acces instant și ușor la cablare pentru instalare corectă și la îndemână.

Aspect elegant, neintruziv și design premiat!

Design-ul noii generații FDT a primit Premiul ”Good Design Award”, o distincție acordată excelenței în design și fondată în Japonia în 1957. Astăzi, “G Mark“, simbolul pentru Good Design Award, reprezintă un reper global și este recunoscut pentru excelența în design în rândul a numeroase companii și organizații japoneze și internaționale.

Noua generatie de casete FDT