MHI primeste din nou clasificarea EcoVadis Silver pentru sustenabilitate

Tokyo, 20 octombrie 2020 - Pentru al doilea an consecutiv, Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. (MHI) a primit clasificarea EcoVadis Silver pentru sustenabilitate de la EcoVadis, platforma franceza independenta care evalueaza in mod regulat lanturile de aprovizionare ale corporatiilor. Intr-o perioada in care urmarirea Obiectivelor de dezvoltare durabila (ODD) a devenit un obiectiv global cu o preocupare universala, EcoVadis a acordat note mari Grupului Mitsubishi Heavy Industries pentru initiativele sale de promovare a sustenabilitatii pe tot parcursul lantului sau de aprovizionare in toate cele patru categorii de criterii: Mediu, Munca si Drepturile Omului, Etica si Achizitii Durabile.

MHI primeste din nou clasificarea EcoVadis Silver pentru sustenabilitate

Primind o clasificare Silver, MHI Group se plaseaza in topul celor 24% din toate companiile evaluate de EcoVadis. Dintre producatorii de Utilaje si echipamente de uz general, ratingul plaseaza MHI Group in top 16% companii evaluate.

CINE SUNT ECOVADIS

EcoVadis, care functioneaza prin intermediul platformei sale bazate pe cloud, ofera companiilor cumparatoare date evaluative referitoare la initiativele ODD ale furnizorilor. Pana in prezent, a evaluat peste 45.000 de companii din intreaga lume.

PROMISIUNEA MHI

De-a lungul anilor, Grupul MHI a intreprins in mod proactiv diverse initiative in fiecare aspect al investitiilor ESG (de mediu, sociale si de guvernanta) in incercarea de a contribui la dezvoltarea sociala durabila. Acestea includ: reducerea poverilor de mediu atat la nivel intern, cat si la sediile clientilor, promovarea abilitarii femeilor, desfasurarea de activitati de contributie sociala si consolidarea guvernantei corporative si a divulgarii informatiilor. Aceste eforturi au fost recunoscute odata cu includerea companiei in numerosi indici de investitii ESG. Acum, odata cu obtinerea celei de a doua clasificari Silver de la EcoVadis, MHI si-a consolidat cu succes prezenta ca furnizor global de solutii sustenabile.

In viitor, Grupul MHI, incurajat de primirea clasificari ridicate a EcoVadis, de doi ani consecutiv, isi va dedica resursele initiativelor axate pe ODD, urmarind o crestere continua ca o companie de incredere a partilor interesate si recunoscuta ca fiind un important contribuitor la dezvoltarea sociala durabila.