VTTC SAU TEMPERATURA VARIABILA SI CONTROLUL CAPACITATII

VTTC este noua functie de economisire a energiei gandita si proiectata de Mitsubishi Heavy Industries pentru gama de echipamente profesionale KXZ. Aceasta functie ajuta la economisirea a pana la 34%* din consumul de energie atat in regim de racire cat si in regim de caldura. Tehnologia VTTC a fost gandita special pentru a maximiza economia de energie in conditii de incarcare partial a sistemului indifferent de sezon.

Modul de operare economic VTTC SAU TEMPERATURA VARIABILA SI CONTROLUL CAPACITATII

FUNCTIONAREA IN REGIM DE ECONOMISIRE A ENERGIEI

VTCC regleaza presiunea tinta a ciclului de agent frigorific din unitatea exterioara in mod automat in functie de cererea unitatilor interioare in conditii de sarcina partiala. Aceste ajustari fine ale presiunii asigura o utilizare optima a capacitatii unitatilor de interior precum si economii de energie maximizate. Deasemenea acest lucru creste si confortul utilizatorului final.

De exemplu, in conditii de sarcina partiala in cazul in care aveti cerinte reduse de racire si de incalzire, VTCC va reduce frecventa compresorului si va controla actuatorul din unitatea exterioara. In general, cu functia VTCC veti avea intotdeauna o economie de energie suplimentara de pâna la 34%* (in functie de configuratia si utilizarea sistemului) atat in modul de racire cat si cel de incalzire.

*se bazeaza pe comparatia dintre un echipament standard KXZ avand functia VTCC cu un model KXZ model standard, in conditii similare de sarcina partiala.

NOUA GAMA KXZ

Noile echipamente din gama de VRF-uri KXZ ofera performante ridicate atat in modul de racire cat si in cel de incalzire pentru toate aplicatiile comerciale.

Incorporand mai multe tehnologii inovative aceste echipamente ofera un nivel crescut de flexibilitate in montaj, eficienta imbunatatita si functii operationale de top.

VTTC SAU TEMPERATURA VARIABILA SI CONTROLUL CAPACITATII

EFICIENTA IMBUNATATITA SUBSTANTIAL

Graficele de mai sus evidentiaza imbunatatirea eficientei dintre modelele KX6 anterioare comparate cu noile modele KXZE1 standard respecti modelele cu Hi-COP.

FLEXIBILITATE IN INSTALARE

Noile modele au o flexibilitate de instalare marita;

Diferenta maxima de inaltime a crescut la 70 m;

Lungimea totala de teava este de 1000 m;

Diferenta de inaltime dintre unitatile interne este de 18m.