Accesorii

Mitsubishi Heavy Industries

ACCESORII

Controlul ramificarii fluxului de agent frigorific PFD va permite sa controlati de la distanta sistemul KXZ in grupuri sau unitati individuale.

Cutii PFD

FLEXIBILITATE IN PROIECTARE

Grupuri de unitati interne pot fi conectate pana la o capacitate totala de 44,8kW la un singur PFD cu conducte de ramura si toate unitatile din grupul respectiv vor functiona in acelasi mod (racire sau incalzire). De asemenea, am introdus controlul PFD cu 4 cai PFD1124X4-E care poate conecta pana la patru unitati interne cu control individual - racire sau incalzire simultana.
Denumirea PDF Capacitatea totala a unitatilor interne downstream
PFD1124-E Mai putin de 11,2 kW
PFD1804-E Mai putin de 18,0 kW
PFD2804-E 28,0 kW sau mai putin
PFD1124X4-E Mai putin de 44,8 kW (mai putin de 11,2 kW x 4 ramuri)
  • Reglarea de la distanta (ca optiune individuala dezactivata, setare a temperaturii, alta decat reglarea modului de racire / incalzire) este posibila cu o telecomanda conectata la fiecare unitate interna, iar in acelasi timp, control central (SC-SL1N / 2NA / 4-AE) poate fi utilizat impreuna cu telecomanda individuala.
  • In cazul trecerii modului de la racire la incalzire si de la racire la incalzire, prin utilizarea numai a unitatilor interioare si a combinatiei de cutii PFD, sunetul de schimbare a modului a fost redus. Toate acestea au fost posibile fara a opri compresorul si, in acelasi timp, fara reducerea capacitatii.
  • Riscul de scurgere a agentului frigorific a fost redus prin schimbarea conexiunii conductelor la cutia PFD in metoda de brazare.
  • Prin utilizarea cablului de extensie optional pentru cutie PFD care are un conector la capete, face posibila separarea suplimentara a unitatii interioare si a cutiei PFD. Acest lucru va permite ca cutia PFD sa fie localizata departe de unitatea interna si va ajuta la reducerea influentei sunetului cauzat de cutia PFD si fluxul de refrigerant.
Cutii PFD

INSTALARE FACILA

Datorita noului design al unitatii PFD conectarea conductei de lichid a unitatii interioare se face direct la linia de refrigerant - ocolind PFD. Aceasta inseamna de doua ori mai putine conexiuni de conducte per unitatea interna, reducand timpul de instalare si costurile.
Unitatea PFD este conectata la unitatea interna cu 3 fire printr-un kit releu (furnizat) pentru a fi amplasat la 2 m unul de celalalt. Cu toate acestea, unitatea interna poate fi de pana la 40 de metri. Alimentarea unitatii PFD poate fi conectata de la unitatea interna sau de la o alta sursa.

DORITI O OFERTA PERSONALIZATA SAU AVETI NEVOIE DE O SOLUTIE TEHNICA?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experienta de peste 17 ani va propune si va ofera solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatie si este distribuitor si partener al gamei profesionale Mitsubishi Heavy Industries in Romania incepand din anul 2010.