Solutii VRF KXZ2

Mitsubishi Heavy Industries

Solutii VRF KXZ2

Solutiile VRF KXZ2 de la Mitsubishi Heavy Industries ofera solutii de racire / incalzire simple, eficiente si flexibile pentru aplicatii comerciale si industriale.

Unitatile VRF KXZ2 sunt cea mai buna solutie de climatizare a cladirilor „sofisticate”, oferind performante ridicate de racire / incalzire pentru toate aplicatiile comerciale / birouri / IT / etc. .„Seria Micro KXZ2” este ideala pentru birouri mici, magazine si aplicatii rezidentiale si ofera un design compact, eficienta energetica si fiabilitate ridicata datorita tehnologiei incorporate de Mitsubishi Heavy Industries.

Sistemele noastre cu pompa de caldura functioneaza cu 2 conducte inter-conectate (denumite in mod obisnuit „sistem cu 2 conducte”) si ofera fie o operatie de incalzire fie de racire tuturor unitatilor interne. Aceste sisteme sunt potrivite pentru o gama larga de aplicatii, de la un apartament individual la o cladire cu mai multe etaje.

Sistemele noastre de recuperare a caldurii functioneaza cu 3 conducte de interconexiune (denumite in mod obisnuit „sistem cu 3 conducte”) si ofera operatiinile de incalzire si racire unitatilor interne individuale in functie de conditia / cerinta camerei. Aceste solutii includ un control extrem de sofisticat pentru a conditiona mai multe zone interne si pentru aplicatiile in care orientarea cladirii creeaza castiguri sau pierderi de caldura diferite pe fiecare parte a cladirii.

Solutii VRF

Cea mai eficienta solutie de climatizare pentru cladiri

Gama de produse KXZ2 a fost extinsa pentru a oferi solutii care sa furnizeze pana la 60 CP atunci cand utilizati o combinatie de 3 unitati externe. In plus, odata cu adaugarea seriei Hi-COP, optiunile de instalare au crescut foarte mult.
Eficienta ridicata si confort
 • Eficienta energetica ridicata datorita tehnologiei avansate MHI;
 • Controlul economiei de energie prin VTCC (temperatura variabila si controlul capacitatii);
 • Introducerea noilor tehnologii CHCC (Continuous Heating Capacity Control) asigura noului model KXZE2 performante imbunatatite in conditii extreme de temperatura;
 • Control individual, centralizat si personalizat al confortului.
Flexibilitate in instalare
 • Datorita cresterii la 90 de metri a diferentei de nivel dintrei UE si UI, cresterii la 30 de metri a diferentei de nivel intre unitatile interioare si a distantei pana la unitatea interna cea mai departata la 160 metri, fac ca noile sisteme VRF KXZ2 sa va permita o flexibilitate mai mare in montaj;
 • Lungimea conductelor si limitarea larga a conductelor;
 • Diferite unitati interne la fiecare aplicatie;
 • Software de selectare si configurare facila.
Controlul facil al unitatilor
 • Control avansat individual prin telecomanda cu fir si fara fir
 • Optiuni multiple pentru BMS si control centralizat al sistemului
Intretinere facila
 • Acces usor pentru intretinere
 • Aplicatie de monitorizare si diagnosticare

Componentele sistemului VRF

Explorati gama completa de unitati VRF KXZ, unitati externe si unitati interne. Gama noastra de unitati interne ofera optiuni pentru multe tipuri de camere si aplicatii, precum si o gama larga de capacitati.

Descopera

Tehnologia VTTC

VTTC sau TEMPERATURA VARIABILA SI CONTROLUL CAPACITATII este noua functie de economisire a energiei gandita si proiectata de Mitsubishi Heavy Industries pentru gama de echipamente profesionale KXZ. Aceasta functie ajuta la economisirea a pana la 34%* din consumul de energie atat in regim de racire cat si in regim de caldura.

Noul compresor multiport realizează o optimizare a controlului presiunii si o distributie echilibrată a acesteia in sistem imbunatațind astfel eficiența energetică sezonieră. Noile schimbătoare de caldură asigură o distribuție mai buna a agentului frigorific in sistem,realizând astfel cresterea eficienței energetice.

MAI MULTE DETALII

DORITI O OFERTA PERSONALIZATA SAU AVETI NEVOIE DE O SOLUTIE TEHNICA?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experienta de peste 17 ani va propune si va ofera solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatie si este distribuitor si partener al gamei profesionale Mitsubishi Heavy Industries in Romania incepand din anul 2010.