Controlere de la distanta

Mitsubishi Heavy Industries

Controlere de la distanta

In plus fata de controlerele noastre locale de acces Mitsubishi Heavy Industries ofera si controlere de acces la distanta si unitati de interfata BMS pentru configuratii mai complexe.

Controlerul SC-WBGW256 (WEB GATEWAY+BACNET GATEWAY)

Controlerul SC-WBGW256 (WEB GATEWAY+BACNET GATEWAY)

Controlerul SC-WBGW256 permite controlul si monitorizarea a pana la 256 de celule (unele celule pot avea doua sau mai multe unitati interne, iar numarul total de unitati interne pot fi de pana la 256 de unitati) centralizate pe un computer utilizand portalul web "Superlink". Instalarea simpla este asigurata fara cerinte software speciale, operarea se face prin Internet Explorer. Un procesor incorporat cu putere redusa si un ROM flash compact asigura o capacitate mare de stocare cu fiabilitate ridicata (fara piese mobile, cum ar fi un ventilator pentru computer etc.). O functie de filtrare a adreselor IP combinata cu verificarea autentificarii utilizatorului pe trei niveluri asigura, de asemenea, securitate.

De asemenea, SC-WBGW256 poate fi utilizat ca dispozitive de interfata care transforma datele de comunicare Mitsubishi Heavy Industries Superlink in cod BACnet si sunt controlate central dintr-un sistem de gestionare a cladirilor.

SC-LGWNB (LONWORKS GATEWAY)

Controlerul SC-LGWNB (LONWORKS GATEWAY)

SC-LGWNB este un dispozitiv de interfata care transforma datele de comunicare Mitsubishi Heavy Industries Superlink in cod LonWorks. Functiile de control si monitorizare ale sistemului de climatizare pentru pana la 96 de unitati interioare pot fi integrate intr-un punct de control central prin reteaua sistemului de management al cladirii.

Interfata BMS Intesis

Interfata BMS Intesis

Dispozitiv de interfata care permite supraveghere si control pentru pana la 128 de unitati interioare, cu gestionare independenta a comunicatiilor.

DORITI O OFERTA PERSONALIZATA SAU AVETI NEVOIE DE O SOLUTIE TEHNICA?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experienta de peste 17 ani va propune si va ofera solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatie si este distribuitor si partener al gamei profesionale Mitsubishi Heavy Industries in Romania incepand din anul 2010.