Sisteme monosplit rezidentiale

Mitsubishi Heavy Industries
Sisteme monosplit rezidentiale

Sisteme monosplit rezidentiale - gama completa de unitati interioare, folosite in mod traditional pentru case si spatii comerciale de mici dimensiuni, unitatile noastre interne RAC sunt disponibile intr-o varietate de unitati interne

Cateva modificari radicale ale proiectarii si dezvoltari ingineresti au adus o imbunatatire semnificativa eficientei energetice si a protectiei mediului. Noul gratar in forma de frunze nu numai ca economiseste energie, dar face si unitatile mai silentioase in comparatie cu modelele anterioare, iar tehnologia noastra Jet ofera un flux de aer superior care poate ajunge pana la 17 m, ideal pentru case si spatii comerciale de mici dimensiuni.

Sistemele noastre de perete sunt disponibile in gamele Standard, Premium si Diamond. Sistemele Standard utilizeaza tehnologii invertoare in timp ce ofera o valoare excelenta pentru bani, in timp ce modelele Premium ofera cele mai noi tehnologii invertoare si eficienta energetica ridicata, cu o varietate de functii suplimentare comparativ cu standardul. Unitatile Diamond ofera cea mai ridicata eficienta energetica si ofera cele mai noi tehnologii invertoare pentru economii maxime de energie, avand in acelasi timp un design modern, premiat la concursurile internationale.

O gama completa de unitati interioare, atat din punct de vedere al modului in care se poate distribui aerul cat si al plajei de puteri acoperita alaturi de optiuni variate de control individual sau centralizat:

DORITI O OFERTA PERSONALIZATA SAU AVETI NEVOIE DE O SOLUTIE TEHNICA?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experienta de peste 17 ani va propune si va ofera solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatie si este distribuitor si partener al gamei profesionale Mitsubishi Heavy Industries in Romania incepand din anul 2010.